זו אולי שטות אבל...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2002 | 18:53 | מאת: אשר

מה הסיכוי להידבק מזונה בהרפס (בהנחה שהיא כן נשאית), אם היא עושה לי ביד או אני גומר כאשר איבר המין שלי מתחכך (לא מדובר בחדירה) בישבן שלה? ועוד שאלה: מה הסיכוי אם נניח שלה אין הרפס , אבל הלקוח הקודם שקיבל אותו "טיפול", כן היה חולה? כל זאת אם אני לא משתמש בקנדום.

שלום אשר, נראה לי שהסיכוי להדבק בהרפס במהלך המגעים אותם תיארת הוא נמוך (אבל מצד שני- למה בכלל להסתכן אם אתה יכול להשתמש בקונדום, ולישון אחר כך הרבה יותר טוב בלילה?). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות