שקיעה גבוהה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2002 | 21:59 | מאת: אסתי

שקיעת הדם אצלי תמיד גבוהה יחסית בין 50 ל 90.לא נערך לי בירור מקיף למרות שמצב זה כבר כמה שנים.לאחרונה,אני סובלת מהתפרצות קשה של אריתמה נודוזום,והשקיעה הגיעה ל-113.אני סובלת מאי ספיקת לב, סוכרת ואחרי כריתת שד.alkphos 378 , ggt 475.היתה לי צהבת A. האם תוכל להסביר לי אם יש קשר בין השקיעה והאריתמה,אל מי עלי לפנות לקבל טיפול. תודה.

19/02/2002 | 01:49 | מאת: אורה

אסתי האם נשקל בגלל ה GGT הגבוה להוריד אותו בעזרת טיפול בכדורי אורסוליט?? פשוט שואלת אותך בגלל ניסיון מוצלח כאשר לאבי שהערך אצלו היה 450 כיום בעזרת טיפול זה הוא הכוונה ל GGT עומד היום על 175 אחרי 4 חודשי טיפול ואולי גם לך זה יוכל לעזור? אני לא רופאה ולא מצוות הפורום פשוט רק רציתי לספר לך ולתת לך עצה ידידותית :-) בברכת רפואה שלה עד כמה שאפשר אורה נ.ב גם אבי אינו אדם בריא וסובל מעוד כמה מחלות לא קלות אבל תנסי להתייעץ עם הרופא.

19/02/2002 | 15:24 | מאת: אסתי

תודה,אורה, הערכים הללו לאחר טיפול של 4 שנים באורסוליט.זה הרבה פחות ממה שהיה בעבר,אך ,לא הצלחתי לרדת מערכים אלה ב=GGT. תודה.

שלום אסתי, עושה רושם שאת סובלת ממחלה דלקתית כלשהי- ייתכן כזו המערבת גם את הכבד- אך לאו דווקא ממחלה זיהומית. כדאי לך לפנות לרופא מומחה למחלות כבד או לרופא פנימאי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות