בקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/08/2002 | 04:39 | מאת: killer78

בקשה תעזרו יל אח שלי חולה במחלת כבד בשם איפוטטיס אני הבנתי שיש 3 דרגות A B וC אח שלי חולה בהכי גרוע בC הוא עכשיו בחו"ל והוא לא רוצה לחזור והמחלה הזאת מדבקת בקשה תסבירו לי על המחלה הזאת כי אני לא יודע עלום עליה חוץ ממה שכתבתי תסבירו לי אם היא היא מסכונת או משהו כל מידע אפילו הכי קטן יעזור אז בבקשה תעזרו לי!!! תחזרי לכתובת הדואר האלקטרוני [email protected] תודה!!!!!

שלום KILLER78, הפטיטיס C היא מחלה נגיפית הפוגעת בכבד. אני מציע לך להכנס לאתר של העמותה הישראלית למחלות כבד http://www.hepatitisonline.org/pages/hepc/abouthetz.html לקרוא שם אודות המחלה, ולשאול שם את כל שאלותיך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות