IGA

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/08/2002 | 14:00 | מאת: עידן

שלום ד"ר אפי, אודה לך אם תוכל לומר לי מה בודקת בדיקת נוגדנים IGA, וכמו כן מה משמעות התוצאה של בדיקה שעשיתי: IGA 5.00 MG/DL AGE REFERENCE RANGE NEONATES NOT DETECTABLE כאשר בקטגוריה של גיל אני שייך לקבוצת ה - ADULTS 70-400 MG/DL

שלום עידן, שכחת לספר לי האם התוצאה הנ"ל התקבלה לאחר ששלחת דם לבדיקת רמות כוללות של אימונוגלובולינים בדם (ואז יש להפנות את השאלה לרופא אימונולוג) , או מדובר בבדיקה ספציפית כנגד מיקרואורגניזם מסוים? (נגיף? חיידק?) (ואז עליך לספר לי מה שמו ואשמח לעזור לך). הרבה בריאות אפי

22/08/2002 | 18:08 | מאת: עידן

שלום ד"ר אפי, את הבדיקה ביצעתי במסגרת בדיקה כללית לאיתור סיבה להרגשתי הרעה לאחרונה. מסתבר ש IGA, הינו ברמה נמוכה אצלי עוד מילדות, אך קיבלתי היום גם תוצאה של IGE 727 U/ML כאשר הערכים התקינים הם 87 - 0. האם ערכי IGE גבוהים, מעידים רק על נוגדנים כתוצאה מתגובה אלרגית? (כי ידוע שאני די אלרגי להרבה דברים), או שהתוצאה הגבוהה יכולה להיות כתוצאה מגורם אחר?

מנהל פורום מחלות זיהומיות