מחלת שריטת החתול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/08/2002 | 16:08 | מאת: סימש

אני רוצה לקבל פרטים על מחלת שריטת החתול, אני מחזיקה בחתול כ-7 שנים ,ובמהלך השבוע האחרון ואחרי פצעון קטן וטורדן מתחת לאוזן החלו בלוטות לימפה להתפתח - נשאבה דגימה מהפצע ועכשיו אני מחכה לתשובה מה עושים , ואיך מטפלים יש לציין שהבלוטות כואבות למגע.

שלום סימש, אם כבר עברת את הבדיקות לצורך איבחון או שלילת מחל שרטת החתול- הייתי ממליץ לך לחכות לתוצאותיהן, ורק אז לדבר על הטיפול ספציפי במחלה זו (היות וייתכן מאד ותוצאות הבדיקות יצביעו על בעיה אחרת והתשובה שלי בנוגע לטיפול במחלת שרטת החתול תהיה לא רלוונטית). הרבה בריאות אפי

28/09/2002 | 12:42 | מאת: סימש

קיבלתי תשובה חיובית שאכן זוהי המחלה, השבוע ביצעתי בדיקות נוספות היות והרופא שאל אותי אם אני חשה בשינויים בראייה או בפרקים , יש לציין שמבחינה נפשית זוהי לא תקופה קלה בשבילי והדבר הזה הכניס אותי לחרדות נוספות!

מנהל פורום מחלות זיהומיות