שקיעת דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2002 | 00:01 | מאת: דליה

לכבוד רופאי הפורום הנכבדים. מזה כשלושה שבועות אני סובלת מכאבים בחזה, גרון ואוזן, בכל הבדיקות כולל אף, אוזן, גרון הכל היה תקין. ספירת דם= תפקודי כבד גבוהים. שקיעת דם =61. (הנורמה 0-15) crp=1.0 (הנורמה 0.0-0.5) מכיוון שלא נמצאה דלקת, האם הדבר מעיד על משהו רציני יותר? יש לציין שאני שמנה...... לצערי, והכאבים בחזה מאוד לא סימפטיים. אני חייבת התייחסות בהקדם מכיוון שאני נורא מצוברחת מהסיפור. תודה רבה.

שלום דליה, מבחינתי, הנתונים שהצגת מתאימים למחלת הנשיקה (זיהום ב- EBV או CMV), או למחלת כבד נגיפית אחרת (כגון מ- HAV, HBV, HCV), ואני מציע שתעברי בדיקות בכוון זה. במקביל, אני מציע שתפני את שאלתך לפורום של רופאי משפחה או של רופאים למחלות פנימיות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות