איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2002 | 02:21 | מאת: גל-המשך-שאלה אחרונה בהחלט!!

ד"ר תודה על תשובתך אך האם יש לי סיבה מוצקה לעשות בדיקה נוספת?אני לא ממש מודאגת אלא יותר רוצה לקבל היגיון בריא ולא לחשוש סתם ועוד דבר לא התיחסת לדברים שאמרו לי בוועד האם אין להם ביסוס?ואם כך מדוע הם מוסרים מידע שיכול להטעות?האם בוועד לא מקבלים מידע מהימן?האם לא נכון שנגיף האיידס מושמד באוויר מיידית?{כשהוא נמצא בטיפת דם?}האם טעיתי כשהסתמכתי על מידע זה?כי לפי דבריהם אין טעם שאעשה בדיקה נוספת כי אין סיכון גם ד"ר זיו מהפורום חושב כך ואתה? האם אתה חושב אחרת?האם הצעת לי לעשות בדיקה בגלל שאתה חושב שיש סיכון או בשביל השקט הנפשי שלי?האם אני יכולה להמשיך בחיים בלי בדיקה נוספת?לתשובתך המקצועית אודה וסליחה על אורך ההודעה ושאלותיי הרבות תודה רבה.

שלום גל, ביצוע בדיקת HIV רק בשביל השקט הנפשי היא סיבה מוצדקת לחלוטין לדעתי (אך כמובן שאת יכולה "להמשיך בחיים" גם ללא כל בדיקה כזו). לעצם שאלתך הנוספת, נגיף האיידס יכול להתקיים בדם הנמצא מחוץ לגוף האדם (למשל בתוך מחט של מזרק או על גבי סכין גילוח) למספר שעות (ובתנאים "אידיאליים" - למשל בתוך מבחנת דם הנשלחת לבדיקה או מנת דם שנלקחת לצרכי תרומה- גם מספר ימים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות