סטרפטוקוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2002 | 03:10 | מאת: ani

אני אמא לתינוק כמעט בן שנה ולפני כ-10 ימים חליתי בדלקת גרון התחלתי לקבל אנטיביוטיקה והרגשתי הטבה. לאחר כיומיים (בעודי ממשיכה לקבל את האנטיביוטיקה) חזרו כאבי הגרון , ביצעתי משטח גרון ונתגלה חיידק סטרפטוקוק בטא המוליטי מסוג A, שאלתי היא : האם יש סיכוי שילדי נדבק ממני (היות והייתי איתו במגע צמוד מאוד כי אני זו שמטפלת בו) ואם כן אז באיזו צורה ואחרי כמה זמן זה מתבטא אצל ילדים בגיל הזה?-

שלום ANI, בוודאי שקיימת אפשרות שילדך נדבק ממך, אך אם אין לו חום או כאבים בגרון או סמנים אחרים להיותו חולה- אני לא הייתי מוטרד מאפשרות זו (בפרט לאור העובדה שאת מטופלת באנטיביוטיקה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות