ספסיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2002 | 03:23 | מאת: SPC

אבי (72) חטף אלח דם בשהותו בבי"ח בי-ם. נאמר לי ששם החיידק התוקף הוא: Klebsiela pueumonia או משהו דומה לזה. אבא עבר ניתוח להסרת נמק ברגלו. והשאלה, האם זה חיידק אופייני לזיהום נמקי ברגל או שמה הקטטר או העירוי וכד' הם הגורמים. אם תוכל לשלח לי קישור עם מידע לגבי החיידק אודה לך מקרב לב. תודה רבה SPC

שלום SPC, חיידק ה- KP הוא "חיידק מעיים" שבהחלט יכול לזהם נמק ברגל, כמו גם להגיע לדם ממקורות אחרים (דלקת בכיס השתן, זיהומים הקשורים לצנתר תוך וורידי, דלקת ראות ועוד). תוכל לקרוא יותר על כך באתר http://www.personalmd.com/news/klebsiella_102299.shtml הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות