עזרה בפענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/08/2002 | 17:14 | מאת: אביב

שלום רב. קיבלתי תוצאות בדיקות דם בסרולוגיה אודה לך אם תפענח עבורי את התוצאות . 1. IU/ ML 10.0 =< CMV IgG 2. NEGATIVE IgM CMV 3. HEPATITIIS C AB REACTIVE אודה מאוד על תשובתך המהירה

27/08/2002 | 17:22 | מאת: אביב

שלום אביב, ע"פ הבדיקות שצרפת- יש עדות שנחשפת לנגיף ההפטיטיס סי (HCV) בעבר, וייתכן שאתה גם נושא אותו כיום. הייתי ממליץ לך לבצע בדיקת תפקודי כבד מלאים, וכן לפנות למרפאת כבד לצורך ביצוע בדיקות מיוחדות (כגון PCR) כדי לראות אם הנגיף עדיין בגופך. הרבה בריאות אפי

27/08/2002 | 19:21 | מאת: אביב

מנהל פורום מחלות זיהומיות