צהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/08/2002 | 15:19 | מאת: אבישג

שלום חברי הנו נשא של צהבת B , מעבר לחומר שקראנו בנושא, עוד לא הצלחנו להפגש עם רופא מומחה ( בשל התורים). היינו רוצים לדעת קצת יותר על שלב הנשאות ומשמעות, גם כלפי אבהות ויחסי מין. אודה לך אם תוכל להמליץ על טיפול משלים ( אלטרנטיבי) ואם תוכל להשיב לשאלה האם ניתן להתרפא משלב מנשאות לגמרי. מצבו הנפשי של חברי מעורער מאוד בשל חוסר הבהירות . אודה לך אם תוכל להשיב לנו בהקדם.

שלום אבישג, אפשר בהחלט להתרפא ממצב של נשאות, אך הכתובת היחידה לכך, מבחינתי, היא רופא מומחה למחלות כבד. אני לא מכיר טיפולים אלטרנטיביים יעילים לכך (אבל זה באמת לא השטח שלי), ובכל מקרה אני מציע לכם להכנס לאתר של החברה הישראלית למחלות כבד ב- http://www.hepatitisonline.org/pages/hepc/abouthetz.html ושם תוכלו לקרוא יותר על כך, ולקבל תשובות נוספות גם על שאלותיכם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות