תרומת דם לאחר זיהום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/02/2002 | 10:42 | מאת: עידית

שלום ד"ר אפי. כפי שהבטחת לי, אכן תוצאת תרבית השתן לCMV יצאה שלילית :-) בעבר (לפני הזיהום, כמובן) נהגתי לתרום דם וטרומבוציטים. הייתי רוצה לחזור לעשות זאת, אך כמובן שאיני רוצה להזיק יותר מאשר להועיל, ולכן רציתי לודא כי עכשיו, 8 חודשים אחרי ההדבקה ועם תשובה שלילית בתרבית השתן, אני כבר יכולה לשוב ולתרום. תודה על תשובתך ובכלל עידית

שלום עידית, אני לא מכיר כל סיבה שתמנע ממך (ומכל אדם בריא אחר), שמונה חדשים לאחר זיהום חריף ב- CMV שחלף, מלתרום דם ומוצריו. הרבה בריאות אפי

20/02/2002 | 22:44 | מאת: עידית

תודה רבה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות