נזלת חריפה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/08/2002 | 20:30 | מאת: אילה

שלום, אני בשבוע ה10 להריוני. לפני מספר ימים נדבקתי מהתינוק שלי בנזלת . לתינוק היה חום 38.0 מעט שיעול ונזלת. הרופא אמר שהוא לא צריך אנטיביוטיקה. האם הנזל החריפה ממנה אני סובלת ומעט שיעול - ללא חום או סימפטומים אחרים. יכולה לסכן את העובר. ??והאם לפי התיאור האם ישנו חשש שנדבקתי ב CMV ??. תודה רבה !!!!

שלום אילה, כל מחלת חום בהריון עלולה לסכן את העובר (ולכן מומלץ להוריד את החום בעזרת אקמול, ולאתר ולטפל גם בסיב שגרמה להיווצרות החום). נזלת ומעט שיעול ללא חום, לעומת זאת, אינם צריכים להוות בעיה מיוחדת בהריון, וגם אינם מאפיינים זיהום חריף ב- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות