cmv שלאלה לרופא!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/08/2002 | 15:38 | מאת: יעל לוי

האם בדיקת מי שפיר בשבוע 26 לבדיקת העובר האם הינו נושא את הוירוס הזה , התשובות הן וודאיות? מה עושים ? איך ממשיכים? האם כדאי להפסיק את ההריון כי העובר נדבק? מתי יודעים? מתוסכלת נורא. וזקוקה לעזרה.

שלום יעל, לא ברור לי איך אני יכול לעזור לך היות ולא מסרת לי נתונים על הבעיה שמעיקה עליך. עקרונית, אין בדיקות שהן 100% וודאיות, אבל אני אפילו לא יודע מדבריך האם הצהרה כזו היא מעודדת אותך או מוסיפה לתסכולך. הרבה בריאות אפי

01/09/2002 | 00:42 | מאת: 888

יעל, מה שקובע הוא באיזה שבוע נדבק העובר (אם נדבק) ככל שהשבוע יותר מתקדם כך הסיכון שהעובר יפגע הוא נמוך יש לציין שלא כל עובר שנדבק בוירוס יפגע, .עובר שנפגע בד"כ מראה סימנים של האטה בקצב הצמיחה והסתיידויות (ניתן לראות ב US) מומלץ ללכת לרופאים מומחים למחלות זיהומיות וגניגולוגיה,יש בתה"ש ובבלינסון, אל לך להיבהל עברי שלב שלב, קודם בדיקת מי שפיר ואז לכי להתייעץ עם רופאים מאחלת לך המון בריאות והריון מוצלח.

מנהל פורום מחלות זיהומיות