זיבה וכלמידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/09/2002 | 22:20 | מאת: דניאל

זיבה או כלמידה נשמע מפחיד ואני חושש שקיבלתי משהו עקב קיום יחסים לא מוגנים עם נערת ליווי האם תוכל לתאר לי את הסימפטומים של שתי מחלות אלו האם אני יכול לדעת האם אני חולה באחת מהן גם ללא בדיקה לפי סימפטומים היתה לי צריבה קלה בדרכי השתןן בימים האחרונים ואני חושש האם המחלות עוברות מעצמן ללא טיפול או נדרשת התערבות אנטיביוטיקה בכל מקרה

שלום דניאל, הסימנים של שתי המחלות כוללים, בדרך כלל, הפרשה מאבר המין והרגשת צריבה. אין אפשרות לאבחן אותן בוודאות ללא בדיקה מיקרוביולוגית. המחלות דורשות טיפול אנטיביוטי, אך הן יכולות לחלוף גם ללא כל טיפול כזה (אך במקרה כזה התחלואה נמשכת יותר זמן ובתקופה זו אתה עלול להדביק אחרים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות