כאבי גרון ללא סימני דלקת - מחלת נשיקה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/09/2002 | 19:45 | מאת: אביחי

דוקטור, שלום רב! בחודש יוני ככל הנראה חליתי במחלת הנשיקה. היום אני סובל מכאבי הגרון ללא מאפיינים (דומה לכאבי גרון באנגינה, אך קצת יותר חזקים) לציין כי המשטח נקי. רופא א.א.ג. לא מצא שום פתולוגיה. האם יכול להיות שהדבר קשור למחלת נשיקה, חרף העובדה שעבר זמן רב כל כך מאז חליתי במונוקלאוזיס? באיחולי שנה טובה וגמר חתימה טובה, ובכבוד רב.

שלום אביחי, לא סביר שכאבי הגרון מהם אתה סובל כיום קשורים למחלת הנשיקה בה נדבקת לפני כ- 4 חודשים, ואני הייתי מחפש סיבה אחרת לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות