גילוי מוקדם של איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/09/2002 | 00:21 | מאת: אמיר

מדוע אומרים שגילוי מוקדם של נגיף האיידס בדם מציל חיים??האם יש בכך מן האמת??האם זה מבוסס על משהו?? 2,מה זה גילוי מוקדם של איידס?? איזה פרק של ימים שבועות חודשים או שנים אפילו?

שלום אמיר, ככל שמגלים את הזיהום (ב-HIV) מוקדם יותר (ובאופן עקרוני מדובר בשנים ולא בחודשים או בשבועות), ניתן לטפל יותר ביעילות בחולה (לפני שנגרם נזק קשה למערכת החיסון שלו ו/או לפני שהוא נדבק בזיהומים משניים), ובכך להאריך (ולפעמים להציל) את חייו. הרבה בריאות אפי

17/09/2002 | 05:41 | מאת: sheli

Can a person who tested negative for HIV after approximately 6 months of potential exposure be sure that he/she was not exposed to the virus? Thanks.

מנהל פורום מחלות זיהומיות