הרפס מוחי.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/09/2002 | 04:31 | מאת: sandro10

שלום דר' אפי! לאחר מגע אוראלי לא מוגן (צד פסיבי) נשלחתי לבדיקות למחלות מין.משום מה הרופא בחו"ל התעקש לא לשלוח אותי לבדיקת הרפס. הוא טען שרואים אם יש או אין. מדאגה קראתי באינטרנט על המחלה וראיתי שלא חייבים לשאת את השלפוחיות ובכל זאות להיות חולה.כמו כן היה כתוב על הרפס מוחי. אהיה אסיר תודה אם תוכל לענות לי על 2 שאלות אלו.

שלום SANDRO10, נכון שאפשר להידבק בהרפס של דרכי המין ללא הופעת שלפוחיות מקומיות, אך אין בינו לבין הרפס מוחי כל קשר. בכל מקרה, אם אתה מודאג מאפשרות שנידבקת לאחרונה בהרפס של דרכי המין, אפשר לבצע בדיקת דם לנוגדנים (מסוג IgM) לנגיף זה. הרבה בריאות אפי

18/09/2002 | 01:57 | מאת: sandro10

מנהל פורום מחלות זיהומיות