מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/09/2002 | 22:30 | מאת: אורנה

הבת שלי בת שנה חולה במחלת הנשיקה. היא כנראה תפסה את זה באופן קשה. אבקש לברר איזה סיבוכים יכולים להיגרם מהמחלה והאם יכולה להית הדבקה חוזרת אם מבוגר חלה במחלה בעבר תודה ומקווה לתשובה מהירה כי אני מאוד מודאגת אורנה

שלום אורנה, סיבוכי מחלת הנשיקה (זיהום חריף ב- EBV) הם נדירים, ורוב בני האדם (לרבות ילדים)מחלימים ממנה באופן עצמוני וללא כל נזק. לא סביר כי אדם שיש לו נוגדנים נגד הנגיף יידבק במחלה זו בשנית. יותר פרטים תוכלי לקרוא באתר http://kidshealth.org/parent/infections/bacterial_viral/mononucleosis.html הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות