CNV בדיקות נוספות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/09/2002 | 14:07 | מאת: גלית

אילו בדיקות, מלבד מי שפיר (לפני ואחרי מי שפיר), ניתן לבצע על מנת לדעת אם העובר נדבק בוירוס? האם יכול היות שהילוד יסבול מבעיות ראיה, שמיעה ו/או אחרות למרות שבדיקת מי השפיר לא הצביעה על הדבקת העובר?

שלום גלית, הבדיקה הנוספת המומלצת ל- CMV בהריון (בנוסף לבדיקת מי שפיר) היא אולטראסאונד תקופתי לזיהוי פגמים אנטומים בעובר. יחד עם זאת, בדיקה זו אינה ספציפית, וגם אינה מאתרת פגיעות תפקודיות (כגון פגיעה שכלית, או פגיעה בראיה ובשמיעה) העלולות לנבוע מהידבקות העובר בנגיף. הרבה בריאות אפי

23/09/2002 | 10:52 | מאת: יעל לוי

גלית שלום את סובלת מהוירוס? עשית מי שפיר? ביזה שלב את? גם אני עברתי ועדיין עוברת סדרת בדיקות בנושא. בואי נחליף אינפורמציה

23/09/2002 | 22:37 | מאת: גלית

הי יעל אני בשבוע ה - 15 עדיין בשלב ההחלטה אם להשאיר את ההריון או להפסיקו כבר עכשיו. מחר ומחרתיים אני נפגשת עם שני מומחים ואחר כך אני מתכוונת להחליט. אני רוצה לדעת באיזה מידה בדיקת מי השפיר יכולה להבטיח שאין פגיעה בעובר מכל סוג שהוא. אשמח להחליף מידע להשתמע גלית

מנהל פורום מחלות זיהומיות