בדיקות לפני חתונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/09/2002 | 14:21 | מאת: גבי

שלום רב, אני מתכוון להתחתן בקרוב. איזה בדיקות עלי לבצע כדי לדעת שאין לי מחלה כלשהי ? האם ניתן להדביק את בת-הזוג ע"י נשיקה בלבד ? -גבי.

שלום גבי, לא קיימת בדיקה שתוצאתה (השלילית) תבטיח לך ש"אינך חולה במחלה כלשהי". לאור זאת, ואם הנך בריא, ואינך נמצא בקבוצת סיכון להידבק במחלה ספציפית כלשהי (כגון במחלת האיידס או בהפטיטיס בעיקבות קיום יחסי מין לא מוגנים עם זונות, או הזרקת סמים)- אתה לא צריך לבצע כל בדיקה מיוחדת לפני החתונה. הרבה בריאות ומזל טוב אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות