חיסונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/09/2002 | 17:53 | מאת: avi

שלום שמי אבי ביום רביעי הקרוב אני אמור לצאת לסין ולא עשיתי חיסונים הפחד העיקרי שלי הוא מהפטיטיס B ו-C ברצוני לדעת כיצד נדבקים במחלה ומהם הדברים שעלי להמנע מהם בתודה מראש הודה לכם אם תשיבו בהקדם. אבי

שלום אבי, כדי לצמצם ככל האפשר את הסיכוי להידבק בהפטיטיס בי או סי (וגם מנגיף ה- HIV) במהלך טיול לסין - מומלץ להימנע מקיום יחסי מין לא מוגנים עם נשים / גברים מזדמנים, מהזרקת סמים, וממעורבות בתאונות שיחייבו קבלת דם ומוצריו (או זריקות כלשהן במחטים לא סטריליות) במתקני הבריאות המקומיים. הרבה בריאות ונסיעה טובה אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות