דחוף עקיצה מתאילנד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/03/2002 | 16:44 | מאת: שון

1.לפני כשבועיים נעקצתי בתאילנד באיזור בלוטות הלימפה מתחת ללסת 2.חזרתי לפני כשבוע לארץ וכשפניתי לרופא הוא נתן לי משחה ואנטיביוטיקה אוגמנטין 875 3.הנפיחות בבלוטות עדיין לא פחתה למרות שאני לוקח את האנטי" כבר שבוע 4.האם עליי לפנות לרופא מחלות זיהומיות?

שלום שון, המקרה שהצגת מעלה שאלות מספר: האם מדובר בהגדלת בלוטת לימפה או במורסה מקומית? האם יש קשר בין העקיצה לבין הנפיחות באזור התת לסתי? האם הבעיה קשורה לתיאלנד או מייצגת זיהום "ישראלי" (למשל דלקת גרון נגיפית או זיהום בשן)?. בהנחה כי אין לך תלונות נוספות ומצבך אינו מחמיר, אני ממליץ בפניך לגשת בהקדם לרופא שלך (ולא בהכרח לזיהומולוג) כדי להעריך מחדש את המצב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות