דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/03/2002 | 16:51 | מאת: עידו

אשתי חלתה בדלקת ראות לפני חודשיים הופיע חום גבוה. לאחר 10 ימים של טיפול בבית אושפזה ל11 יום בבי"ח. שוחררה לאחר טיפול אנטיביוטי עדיין עם חום נמוך. היום - לאחר חודשיים מתחילת התהליך - עדיין יש חום נמוך בעיקר בערב - 36.8-37.5 בצילום רנטגן מלפני שבוע עדיין סימנים לדלקת . תופעות של תשישות ועייפות.... האם התהליך האיטי מוכר...?

שלום עידו, כדי להשיב לך בדייקנות אני זקוק לשמו של החיידק שגרם לדלקת הראות של אשתך, כמו גם לגילה ולמצבה הבריאותי הכללי. עקרונית, דלקת ראות באנשים צעירים ובריאים חולפת מהר יותר מאצל אנשים מבוגרים או כאלו עם מחלות רקע ופגיעות במערכת החיסון שלהם. בלי קשר לכך, נראה לי שחודשיים הם יותר מדי זמן לתהליך החלמה "נורמאלי" של דלקת ראות פשוטה והייתי מצפה שהיא תהיה כיום כבר בריאה- ואם לא כך הדבר כדאי לחזור לרופא שלכם כדי לבדוק האם יש לה בעיה רפואית נוספת המחייבת התייחסות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות