ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2002 | 18:11 | מאת: tapuzim

בעקבות צילום הריאות שעשיתי נמצאו הממצאים הבאים:" ציור ריאתי פריהילרי משני הצדדים מוגבר" וכן " לא הודגמה הצללה בריאות" . מה כוונת הד"ר במשפטים אלו? בתודה מראש

שלום tapuzim, הכוונה שאין עדות לדלקת ראות, אבל בשערים של הראות (מקום שם מתרכזים כלי דם ודרכי הלימפה הנכנסים והיוצאים מאברים אלו) יש קצת "גודש". ממצא זה הוא לא בהכרח פתולוגי אך מחייב מעקב. דרך אגב, למה עשית צילום חזה בכלל? (לשאלה זו יש חשיבות גם בהבנת תשובתו של הרנטגנולוג). הרבה בריאות אפי

01/04/2002 | 19:41 | מאת: tapuzim

שאךתי את השאלה מכיון שלפני כחצי שנה חליתי בשפעת ומאז אני סובלת משיעול מלווה בליחה שעם הזמן התגברה וכעת היא מלווה בכתמים חומים-שחורים וצפצופים וכאבים בריאה השמאליתץ פניתי לרופא ששלח לצילום.... אז אני מבינה שהכל תקין:-)

מנהל פורום מחלות זיהומיות