קשיון בידיים בזמן כתיבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2002 | 02:01 | מאת: דוד

אני נמצא כבר כשנה וחצי בבירור נוירולוגי נרחב עקב כך שישנם אצלי ביטויים קליניים מוטוריים אשר הרופאים לא נתקלו במקרים דומים כאלו כגון - חולשת שרירים בזרועות, ובנוסף - קשיון בידיים בזמן כתיבה (אני סובל מחולשה באצבעות הידיים שמקשה עליי בפעולת הכתיבה), נמצאו נוגדנים ל- CMV,EBV וכן ANA חיובי (מחלת קולגן). CRP תקין. קרדיוליפין=שלילי. MRI - דלדול קל בהיפוקמפוס הימני. BERA תקין. הייתי אצל רופא מומחה למחלות זיהומיות והוא שלל אפשרות לזיהום מהסיבה הפשוטה שאין זיהום שנמשך שנה וחצי (כך הוא טען בפניי), הרופא הנוירולוג נראה מיואש וללא כיוון כלשהו, האם יתכן שבכל זאת המדובר בזיהום כלשהו שגורם להפרעות המוטוריות שצינתי, ואיזה עוד בדיקות אפשר לעשות שלא עשיתי ? (בדיקות דם נוספות וכו' - אנא פרט) תודה מראש

שלום דוד, אם יש לך בעיה שאינה מוכרת לרופאיך- אני לא הייתי מתיאש ועומד על זכותי לקבל אבחנה (וטיפול אם יש) מרופא אחר. יחד עם זאת, אני מסכים עם הזיהומולוג שבדק אותך שלא נראה כי מדובר בכוון זיהומי, ונראה לי (על סמך ה- ANA החיובי) כי אולי מומחה/ית לריאומטולוגיה (ונוירולוג/ית אחר/ת) יוכל/תוכל לסייע בידך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות