בעיית שיעול חריפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2002 | 02:06 | מאת: אבי100

לד"ר שלום לפני כשבוע חליתי בשפעת קשה - טופלתי רק באמצעות דקסמול קולד כמו כן התחיל להופיע שיעול המלווה בליחה רבה - לאחר כשבוע הלכתי שוב לרופאה עקב השיעול שלי שהחמיר מלווה בליחה מועטה נבדקתי אצל הרופאה שלי ונמצא כי ראותיי נקיות - הרופאה רשמה לי לקחת סוג מסוים של אנטיביוטיקה וכדור שממיסים במים להורדת הליחה. השיעול גובר וזה כבר ממש מתיש אותי עזור לי! אינני יודע מה לעשות לקחתי כבר סירופים נגד שיעול אך ללא הועיל - הרופאה טוענת כי האנטיביוטיקה אמורה לחסל את תופעת השיעול אך לעת עתה אני מאד סובל האם ישנה תרופת עזר שיכולה להקל על סיבלי הרב לתשובה מהירה אודה אבי

שלום אבי100, מתיאורך עושה רושם שאתה סובל מברונכיטיס (ואולי אפילו מדלקת ראות שלא נשמעה בבדיקה ואולי גם לא נראתה בתחילה בצילום חזה). אם תציין בפני את גילך, מחלות הרקע שלך, האם אתה אלרגי לתרופות מסוימות, ובעיקר- איזו תרופה אנטיביוטית בדיוק לא עוזרת לך- אולי אוכל אני לעשות זאת. הרבה בריאות אפי

02/04/2002 | 21:38 | מאת: אבי100

אפי תודה רבה לך על התייחסותך המהירה אני בן 27 וחצי אני מטופל באנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין 2 כדורים ביום - התחלתי לקחת אותה רק אתמול וכמו כן אני מטופל בסירן 3 כדורים ביום - אני גם סובל מדיכאון ולכן מטופל באפקסור 3 כדורים ביום. הרופאה לא שלחה אותי לשיקוף רנטגן. גם אני חושב שיש לי תסמינים של דלקת ריאות. יש לי גם חולשה נוראית, אבל נראה כי מצב השיעול השתפר להיום ואני מקווה שכך שיהיה המצב. אני אודה לך אם תאמר לי אם יש איזה טיפול נוסף שאני נוגד את הטיפול הנוכחי על מנת להקל את סבל השיעול הנוראי שלי. כמו כן כיצד עלי לטפל בעצמי האם עלי לנוח מס' ימים במיטה או לחזור יום חמישי לעבודה - אודה לך על תשובת המהירה אבי

מנהל פורום מחלות זיהומיות