כאב מתחת לבית-השחי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2002 | 21:36 | מאת: אלי

שלום!!! אני בן 28 ולפני כשבוע כאב לי מתחת לאיזור בית -השחי עד כדי כך שלא יכולתי להזיז את היד. האיזור רגיש ובמגע איתו נראה כאילו זאת בלוטה קטנה. בביה"ח עברתי בדיקת אולטרה סאונד והדבר היחיד שגילו זה בלוטה בגודל של 4 מ"מ ואמרו שזה שום דבר. הרופא נתן לי כדורי אנטיביוטיקה ל-5 ימים. הכאב נעלם. כעבור כמה ימים חזר הכאב. דרך אגב, עקב דלקת בגרון שהיתה לי כ-10 ימים לפני הכאב לקחתי רפאפן. כלומר סה"כ 15 יום אנטיביוטיקה. אז מה עושים? אודה לך אם תשיב לי במהרה.

שלום אלי, אני מניח שהרופא שבדק אותך התרשם שהבלוטה בבית השחי שלך היא ביטוי לזיהום באצבעות, או בכף היד, או באמה, או בזרוע ולכן נתן לך אנטיביוטיקה (שעזרה לדבריך). אם התלונות שלך חזרו- אתה צריך גם לחזור לרופא כדי לבצע הערכה מחודשת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות