סבוראה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2002 | 23:56 | מאת: נטע

שלום רב שמי נטע ואני סובלת מסבוריאה מאוד קשה בעור הקרקפת למעלה מ6 שנים בעיה אסתטית זו מפריעה לי עד מאוד ובמשך שנים השתמשתי במשחות וובשמפוים שונים שבתתחילה עזרו אך ורק לתקופה מוגבלת ולאחר מכן פגה השפעתם. רציתי לשאול מספר שאלות : א) האם תופעה זו תחלוף בעתיד וזאת מכיון שאני בסך הכול בת 19 וסובלת בנוסף מאקנה שמטופל ע"י כדורים וזו רק בעיה הורמונלית זמנית? ב)האים שי שיטות נוספות מאלו שהזכרתי ? ג) לאחרונה התחלתי למרוח שמן תינוקות שמפחית מעט את התופעה האם זה מזיק? אודה מאוד אם אקבל תשובות על שאלתי נטע!

שלום נטע, אני מציע לך להפנות את שאלותייך אלו לדרמטולוג (רופא עור). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות