קשיון בידיים בזמן כתיבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2002 | 19:41 | מאת: דוד

שלום לד"ר אפרים הלפרין, אני חוזר אליך שנית, בהמשך לשיחתינו מ-2/4/02 , וזאת בעקבות שיחת המשך שניהלתי עם עמיתך מפורום אלרגיה (ד"ר קובי שדה), שבה הוא העלה אפשרות מעניינת וחדשנית, שבעייתי נשמעת כמחלת פרקים העשויה להיות תגובתית לזיהום כרוני בערמונית או בשל סיבה אימונולוגית אחרת, ולכן רציתי לחזור אליך שנית, כי אם מדובר בתגובה לזיהום אז זה כן קשור אליך, ובתשובתך הקודמת אמרת שלא נראה לך שהמדובר בכיוון זיהומי, אז מה דעתך כעת לאור הרעיון המעניין שהעלה ד"ר שדה ? בברכה, דוד

שלום דוד, הרבה בעיות רפואיות מיוחסות ל"תגובה אימונלוגיותית הקשורה לזיהום"- לרבות דלקות פרקים. יחד עם זאת, ההוכחה לכך היא סבוכה, ומה שיותר חשוב- ברוב המקרים הגורם המזהם כבר לא קיים ואינו דורש טיפול (למשל אנטיביוטי) ולכן זיהומולוגים כמוני לא עוסקים בתחום זה. אני חוזר אפוא על המלצתי לך לפנות לריאומטולוג בנושא זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות