כינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/04/2002 | 22:37 | מאת: רונית

שלום דוקטור. נדבקתי מהילדים בכינים עקשניות, ויש לי שתי שאלות. 1. הכינים מופיעות אצלי בעיקר בצורה של סיבים דקים באורך של מילימטרים עד סנטימטרים אחדים בצבעים לבן, כחול כהה ואדום. האם צורה זו של כינים מוכרת.? 2. מהו הטפול המומלץ. ניסיתי הרבה דברים (תרופות קונבנציונליות) וכלום לא עזר. בתודה רבה מראש, רונית.

שלום רונית, היות ולא ברור לי משאלתך האם באמת מדובר בכינים (או בבעיה רפואית אחרת), ואילו טיפולים בדיוק עברת- קשה לי לתת לך תשובות על שאלותייך. אני מציע לך,אפוא, לגשת לרופא (למשל- דרמטולוג) ולהיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות