הרפס בעין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2002 | 07:36 | מאת: האלמונית

לאחורנה היתה לי דלקת מאוד מאוד חריפה בעין, ולאחר תוצאות בדיקת הדם הרופו עיניים לא ידע בדיוק האם קיים הרפס בעין, אוו שזו דלקת אוביטיס. הרופא שעשה את הבדיקות דם אמר שכן יש הרפס. האם דבר כזה יכול לקרות? מם סיבותיו ותוצאותיו? ואיך מטפלים במקרה כזה?

שלום אלמונית, אבחנה של זיהום בהרפס בעין היא אבחנה קלינית שצריכה להיעשות ע"י רופא העיניים (עם אפשרות להיעזר בתרבית נגיפית) ולא ע"י בדיקת דם. אני ממליץ לך, אפוא, לחזור בהקדם לבדיקה ע"י האופטלמולוג כדי לדון עמו באבחנה אפשרית זו ובדרכי הטיפול בה (אם אמנם יש לך אותה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות