כאבים וצריבה וחולשה כרוניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/04/2002 | 12:31 | מאת: אלון

לפני כ-18 שנה נדבקתי, בעוונתי הרבים, בזיהומים שונים שאינני זוכר את כינויים. קיבלתי זריקות פניצילין, סולפות ועוד תרופות . חליתי מאד ובמשך מספר חודשים סבלתי מחולשה נוראה, כאבי ראש וכאבי פרקים ושרירים בכל הגוף. לאחר מספר חודשים חלפו כאבי הראש וכאבי הצואר אך מאז אני חש חולשה וכאבי גב ושריפה בכפות הרגליים בצורה מתמדת. אני עייף תמיד והגב וכפות הרגליים כואבים נורא. אין נפיחויות. רק אמבטיות וכדורים משככי כאבים עוזרים מעט. בבדיקות רבות, נשללו בעיות אורטופדיות, ניאורולוגיות, נוירופתיה הקפית, בעיות כלי דם, ראומוטולוגיות. בדיקות הדם בסה"כ תקינות ולא נותנות הסבר. גם הוציאו נוזל מעמוד השידרה והכל היה תקין. גם תסמונת תשישות כרונית נשללה. קיבלתי זריקות, כדורי נגד דכאון, חרדה, טגרטול, ועברתי טיפולים משלימים כמו דיקור, רפלקסולוגיה, שיאצו ועוד ועוד ללא כל הטבה. לאחרונה קראתי מאמר (אינני זוכר במדוייק באיזה עיתון) על כך שיש וירוסים שלכאורה הינם רדומים אבל למעשה כל הזמן הינם מחלישים את הגוף ומשפיעים על איזונו. האם יש וירוסים כאלה . מה היית ממליץ לעשות. אני מודה לך על העזרה

שלום אלון, יש בהחלט וירוסים כאלו, שהמפורסם בהם נקרא HIV. האם עברת בדיקה לנגיף זה? יש כמובן גם סיבות אחרות היכולות להסביר את תלונותיך, חלקן זיהומיות וחלקן לא, ולא נותר לי אלא להמליץ בפניך להמשיך ברור ולרכז את תוצאותיו אצל רופא אחד עליו אתה סומך (ולא לדלג בין רופאים שונים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות