קנדידה - מכה מכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/04/2002 | 17:20 | מאת: אפרת

אני סובלת מקנדידה , לפי איבחון רפואי, לאחר שניסיתי את כל האפשרויות הקונבנציונליות, ללא הועיל, פניתי לתזונאית שהמליצה ליח, בנוסף על דיאטה, גם על מוצרים מחברתBIOCARE כמוסות משלושה סוגים: candidicin plus bioacidophilus garlicin plus רציתי לדעת אם ניתן לבלוע אותן ללא סיכון. בתודה, אפרת

שלום אפרת, לא ברור לי מאיזה סוג של קנדידיאזיס את סובלת, אך בכל מקרה- אני רופא "קונבנצינאלי" שמכיר ועובד עם תרופות "קונבנציונאליות" לטיפול בזיהומים בפטריה זו, ואני חושש שלא אוכל לתת לך תשובות מוסמכות על שימוש בתרופות "אלטרנטיביות" שאותן אני לא מכיר. הרבה בריאות אפי

20/04/2002 | 12:48 | מאת: אפרת

לאפי, באמת תודה רבה על התגובה המהירה. יש לך מושג מי כן יכול לעזור לי בנוגע לכמוסות אלו? בתודה, אפרת

מנהל פורום מחלות זיהומיות