CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2002 | 07:24 | מאת: דוד

שלום, בהמשך לתשובתך הקודמת שלחולים עם מערכת חיסונית תקינה הנדבקים ב-CMV אין להם שום סיכון לפגיעות בעיניים, אז לא ציינתי גם שיש לי ANA חיובי, האם זה מעיד על מערכת חיסונית שאינה תקינה, ואז אם כן מה עכשיו הסיכון לפגיעה בעיניים ? תודה

שלום דוד, ראשית תיקון- לא כתבתי שלחולה עם מערכת חיסונית תקינה "אין שום סיכון" להיפגע בעניים מ- CMV, אלא הסברתי שסיכויי פגיעה כזאת בנדבקים כאלו הם נמוכים מאד. מבחינתי, עובדת היותך עם ANA חיובי לא משנה הרבה את הסיכויים הנמוכים הללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות