הפטטיס A

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/04/2002 | 00:05 | מאת: עידית

ד"ר אפי שלום רב. במסגרת בדיקות דם שעשה בעלי נמצא כי AB Total חיובי להפטטיס A . אודה לך אם תוכל להסביר משמעות ממצא זה. האם בעלי חלה בעבר או שהוא חולה כעת? האם יש צורך בברור נוסף? תודה מראש עידית

שלום עידית, משמעות הבדיקה כי לבעלך יש נוגדנים כנגד נגיף ההפטיטיס A. שתי האפשרויות ההגיוניות שיסבירו זאת- הוא חלה בהפטיטיס A בעבר או שחוסן כנגד הנגיף. לגבי האפשרות שהוא חולה עכשיו: אם הוא מרגיש טוב ואין לו צהבת- הדבר לא סביר. בכל מקרה, אפשר ל"פרק" את ה- TOTAL Ab ל- IgM ול- IgG ובדרך זו לפתור את הבעיה. הרבה בריאות אפי

25/04/2002 | 23:32 | מאת: עידית

שפע תודות

מנהל פורום מחלות זיהומיות