חולשה וכאבי שרירים נוראים-בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/04/2002 | 19:34 | מאת: אלון

במשך שנים אני חש חולשה וכאבי שרירים. לא נמצא הסבר לכך בבדיקות רבות. לאחרונה עברתי בדיקות יותר מקיפות ונמצאו מספר בדיקות חיוביות שהרופא מתייחס לכך בביטול. MEASLES VIRUS IgG------------POSITIVE MEASLES VIRUS IgM------NEGATIVE MUMPS IgG-----POSITIVE MUMPS IgM---------NEGATIVE CMV IgM-----NEGATIVE CMV IgG----26.7 יחידות /U/POSITIVE 0.7 U/ML BV.VCA IgG ---POSITIVE EBV.EBNA--POSITIVE EBV.VCA IgM---NEGATIVE NONOTEST-------NEGATIVE HEPATITIS A AB TOTAL,BS AB,BC AB TOT.------POSITIVE HEPATITISE BS Ag C AB BC IgM--------NEGATIVE האם קיימת מחלה או שזה רק נוגדנים. איזה? האם הבדיקות מראות תמיד נוגדנים או שהם נעלמים בהמשך. בתודה על העזרה

שלום אלון, קשה להבין מהבדיקות שצרפת מה קורה. עקרונית IgG חיובי מייצג זיהום ישן (או חיסון), ו- IgM - זיהום חדש יותר; אך לא ברור, כאמור, אם יש קשר בין הבדיקות הנ"ל לתלונות שלך. בכל מקרה, אם יש לך "כאבי שרירים נוראיים" הייתי ממליץ לך להמשיך ברור (בעזרת רופא/ה ריאומטולוג/ית או נוירולוג/ית) היות ואין סיבה להמשיך לסבול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות