לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/04/2002 | 20:03 | מאת: יוני

שלום !!! אני בן 28 מזה כחודש שאני מרגיש לחץ מאיזור עצם החזה , פניתי למיון (אגב בביקור חולים) נבדקתי בדיקות לב מקיפות ECG , בדיקות דם שונות , אקו לב , בדיקת מאמץ , צילום חזה , שתן , סוכר ולשימחתי הכל נמצא תקין נאמר לי מהקרדיולוג כי ככל הנראה לא מדובר בבעיה לבבית ויתכן והבעיה היא במערכת העיכול יש לציין כי יש ימים בהם אני מרגיש טוב יחסית ויש ימים בהם אני מרגיש ממש לא טוב הלחץ מתבטא בחוסר תאבון , אני מרגיש צורך לשתות הרבה מים , בצואה מימית וברחשים מאיזור החזה שאלתי היא : האם מהסיפור שלי ניתן לדעת פחות או יותר במה מדובר (וירוס ???) ? האם יש איזה כדור שיכול להקל עלי בינתיים ? מודאג מאוד יוני

שלום יוני, לצערי מהסיפור שלך קשה לדעת במה מדובר, והאפשרות שלקית בזיהום ויראלי הגורם לתלונותיך קיימת, כמו גם סיבות אחרות. אני ממליץ לך להמשיך את הברור לכך בעזרת רופא המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות