קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/04/2002 | 00:39 | מאת: ליאת

שלום. היני סובלת מקנדידה מזה 3 שנים. טופלתי במשחות, נרות ותבליות וכמו כן בטיפול תרופתי דרך הפה. מיותר לציין הכלום לא עזר ואף החמיר. אשמח על יעוץ לטיפול בנושא. בנוסף שמעתי על טיפול אלטרנטיבי (הומוטאפי) היכול לעזור האם כך הדבר? תודה ליאת

שלום ליאת, אני מניח שאת מתארת פטרת של הנרתיק. בהיותי רופא "קונבנציונאלי" אין לי מספיק ידע ונסיון בטיפול הומאופטי, אך אם כל הטיפולים המקובלים (שעליהם אני הייתי, קרוב לוודאי, ממליץ) לא עזרו לך עד כה, אני בהחלט חושב שהרעיון לנסות טיפול(ים) אלטרנטיבי(ים) הוא טוב (ואשמח לשמוע ממך בעתיד אם הטיפולים הנ"ל עזרו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות