תוצאות של בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/04/2002 | 17:37 | מאת: מרב

שלום אפי! זאת שוב אני - בהריון עם תאומים, בבדיקות הקודמות היה לי CMV IGM - גבולי ו CMV IGG- 9.27. עשיתי בדיקות חוזרות: CMV IGM - שלילי ו CMV IGG - 8.53. למטה רשום: U/POSITIVE אפס נקודה שבע < ושדגימה שניה נשלחה לתל השומר (כנראה האוידנטי). אחות אמרה לי שנראה לה שנדבקתי בוירוס, אבל ממש ממזמן, ולכן זה לא משמעותי. זה נכון? אני מצטערת על הנדנוד, אבל זה מאוד מלחיץ! הבדיקה מתל השמור תגיע כנראה רק בעוד כשבועיים. המון תודה על ההתייחסות!

שלום מרב, לאור העובדה שה- IgM שלך ל- CMV הוא שלילי, ושלא חלה עליה בערכי ה- IgG בין שתי הבדיקות העוקבות- סביר כי מדובר בזיהום ישן ולא פעיל, ואת יכולה להירגע (דרך אגב, לאור נתונים אלו אני לא הייתי מבצע בדיקת AVIDITY כלל!). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות