צלוליטיס דלקת תת עורית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2002 | 14:11 | מאת: רחל

ביתי אפרת, הלוקה בתסמונת דאון,בת 18 חלתה בצלוליטיס לפני כשבועיים ונמצאת בטיפול של 4000 מג' אנטיביוטיקה ליום (אורבניל וצפורל) התופעה הופיעה מעל הקרסול ברגל אחת ולאחר מכן בשניה, הנקודות הופכות לכתמים תת עוריים , העור מעליהם שקוף מבריק וחם. בינתיים זה הגיע עד הברכיים והקרסוליים נפוחים מאוד. היא מתלוננת על כאבים חזקים שבגללם לא יכולה לעמוד על הרגליים. שאלותיי: האם יש קשר לתסמונת ולהיותה בעלת עבר של תיקון כירורגי asd וכןvsd כיצד מטפלים וכיצד מונעים הישנות האם ישאר נזק או רגישות לאחר שתחלים כיצד מקלים על הכאב (האם שחיה מזיקה) אשמח לתשובה מהירה רחל

שלום רחל, אם ה- CELLULITIS של ביתך אינה משתפרת (ואולי אף מחמירה!) לאחר שבועיים של טיפול אינטנסיבי בשתי אנטיביוטיקות דרך הפה- אני הייתי ממליץ לך לקחת אותה בהקדם לחדר המיון של בית החולים הקרוב למקום מגורייך כדי להעריך מחדש את מצבה ולשקול טיפול אנטיביוטי תוך וורידי באישפוז. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות