מחלת מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2002 | 17:09 | מאת: עמית

ד"ר שלום רב, בימים האחרונים אני חש מין "גירוד" או "עיקצוץ" הקצה הפין, בחלקו הפנימי. זה לא כואב אלא סתם מציק. אין שום סימן וויזואלי או שום דבר שונה חוץ מהתחושה הזו. אני לא יודע על שום סימנים דומים אצל בת זוגתי (איתה אני יוצא רק בחודש וחצי האחרונים). האם זהו סימפטום מוכר של מחלת מין כלשהי ? תודה מראש, עמית.

שלום עמית, זה בהחלט יכול להיות ביטוי למחלת מין (למשל זיהום בקלמידיה או בזיבה), אך גם לבעיה אחרת לא זיהומית (למשל אלרגיה ללטקס, אם אתה משתמש חדש בקונדום, או למשהו אחר). כדאי לך לבדוק את זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות