CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2002 | 16:42 | מאת: לי

שלום תוצאות בדיקת CMV שנלקחה ב 25/3: IGM - גבולי IGG - שלילי בדיקה שנלקחה ב 15/4: IGM - חיובי IGG - 44.1 AVIDITY - 20.3 האם ניתן מתוצאות הבדיקות לדעת מתי חליתי ? כמה זמן הוירוס חי בגוף ? כמה זמן אני מדבקת לסביבה הקרובה? מה הסיכוי להופעה חוזרת של המחלה בחודשים הקרובים ? למיטב ידעתי IGG ן IGM שניהם נוגדנים , כאשר IGG הוא נוגדן שמיצר הגוף ונשאר בגוף . מהו ה IGM , ומדוע מסיקים ממנו אם המחלה פעילה או לא ? הבנתי כי ניתן לבדוק את קיום הוירוס בגוף ע"י בדיקת שתן. מהם אחוזי הדיוק של תוצאות הבדיקה, והאם חזרה על הבדיקה מספר פעמים (בימים שונים), מגדילה את הדיוק?

שלום לי, הרושם על סמך הבדיקות שעשית הוא שלאחרונה (בסביבות סוף מרץ) לקית בזיהום חריף ב- CMV. לא ברור לי מדוע את מודאגת מכך היות ורבים מהאוכלוסיה לוקים בזיהום זה ורק עבור מיעוטם (נשים בהריון, חולים עם חסר חיסוני) יש לזיהום זה חשיבות. אם את לא שייכת לקבוצות אלו, לא הייתי ממליץ על ביצוע בדיקות נוספות. הרבה בריאות אפי

04/05/2002 | 22:13 | מאת: לי

אפי שלום הסיבה שאני מודאגת היא שב 18/4 "נכנסתי" להריון. על מנת לקבל החלטה מושכלת באשר להשאיר את העובר או להפסיק את ההריון, בעלי ואני מנסים ללמוד ולחקור את המחלה (כמובן שלא רק באמצעות הפורום). אשמח מאוד אם תוכל לענות על השאלות שהפנתי, מכיוון שאין זה תחום ההתמחות של הגניקולוגים (איתם אנחנו עומדים בקשר) תודה מראש לי

מנהל פורום מחלות זיהומיות