זיבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2002 | 18:14 | מאת: דניאלה

מה התסימים של זיבה אצל אשה ואיך נעשת הבדיקה לאיתור המחלה ? תודה

שלום דניאלה, בהרבה מקרים אין למחלה החריפה תסמינים אצל האשה. לפעמים אפשר להבחין , למשל, בהפרשה מוגברת דרך הנרתיק, ולפעמים בצריבה ובאי נוחות במתן שתן. הבעיה העקרית היא הסיבוך האפשרי של דלקת בחצוצרות היכולה להתבטא גם בחום ובכאבי בטן. הרבה בריאות אפי

04/05/2002 | 23:14 | מאת: דניאלה

איזו בדיקה צריך לעבור כדי לאתר את המחלה ? תודה

21/09/2002 | 11:46 | מאת: אופיר

דחוף ! האם דלקת גרון היא סממן של זיבה באישה ? דלקת גרון חוזרת ונשנית במשך חודשיים ? ואצלי כגבר היה חשש לזיבה אך לא זיבה. או שדלקת גרון לא קשורה בכלל לזיבה ? ? ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות