מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/05/2002 | 15:21 | מאת: יוליה

שלום רב! אני חולה כבר פעם שלישית! בפעם ראשונה אמרו לי שלא חולים בה יותר מפעם אחת. קראתי הרבה על הנושא הזה, אבל עדיין לא יודעת העם זה יעבור או מחלה תתפרץ לי במשך כל חיי? בבדיקת דם תוצאות הן: (כבר כמה שנים אני מקבלת אותה תוצאה ב-CMVׂ) CMV Ab IgG>35 CMV Ab IgM negative EBV EBNA Ab IgG = 228.5 EBV VCA Ab IgG = 227.7 EBV VCA Ab IgM = 34.2 האם אפשר לעגיד בוודאות שאני כן חולה? תודה עבור תשובה

שלום יוליה, אם תצרפי לתוצאות הבדיקות ששלחת גם את ערכי הנורמה המקובלים במעבדה בה עשית בדיקות אלו, וכן את תוצאות המעבדה הקודמות (מאותן פעמים שאמרו לך שלקית במחלה)- אוכל לעזור לך יותר. הרבה בריאות אפי

07/05/2002 | 13:09 | מאת: יוליה

שלום רב! תודה עבור התייחסותך לשאלתי. התשובה חיובית, כאשר כל סוגי EBV גבוהים מ-22. לא מצאת י בדיקות של פעם ראשונה, אבל יש לי בדיקות אחרות שהן יותר מאיוחרות 1). 29/11/2000 CMV Ab IgG>35 CMV Ab IgM negative EBV EBNA Ab IgG = 146.4 EBV VCA Ab IgG = 294.7 EBV VCA Ab IgM = 27.2 2).16/01/2001 CMV Ab IgG>35 CMV Ab IgM negative EBV EBNA Ab IgG = 178.1 EBV VCA Ab IgG = 279.6 EBV VCA Ab IgM = 32.9 והבדיקה הנוכחית: CMV Ab IgG>35 CMV Ab IgM negative EBV EBNA Ab IgG = 228.5 EBV VCA Ab IgG = 227.7 EBV VCA Ab IgM = 34.2 אני אשמח אם תוכל לתת לי תמונה כללית מה קורה לי.

מנהל פורום מחלות זיהומיות