CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/05/2002 | 16:43 | מאת: שני

עשיתי בדיקה דם סרולוגית לCMV אני לא בהריון אבל רוצה להכנס להריון. התוצאה שקיבלתי היא: IGM שלילי IGG 4.25 מה זה אומר? האם זה אומר שהיה לי CMV? האם אני מחוסנת נגדו? ואם אני אחלה בהריון?

שלום שני, לא ברור לי באיזו שיטה בוצעה הבדיקה ומהם ערכי הנורמה המקובלים לבדיקה זו באותה מעבדה, אך לאור המידע החלקי שמסרת סביר שנחשפת לנגיף בעבר. לגבי הריון- אינני רואה כל בעיה, אך כמובן, כמו אצל כל אשה במצבך, ייתכן שהנגיף, שנמצא כיום במצב רדום בגופך, ייתפרץ (במקרה כזה הסיכון לפגיעה עוברית הוא נמוך בהרבה לעומת מקרה של זיהום ראשוני בנגיף במהלך ההריון). הרבה בריאות אפי

07/05/2002 | 22:41 | מאת: שני

עשיתי את נבדיקה במעבדה סרולוגית בבי"ח שאני עובדת בו. כתוב שם שמתוצאה של 0.4 IGG זה נחשב חיובי. השאלה היא האם אני צריכה " לשמוח" שכבר ניחשפתי לנגיף מבחינת הריון? או שזה לא "דבר טוב" שנחשפתי לנגיף? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות