הפטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2002 | 17:42 | מאת: ליהי

שלום, אני שיננית במקצועי. עד כמה שאני משתדלת להגן על עצמי בזמן עבודתי על ידי מסיכה ומשקפיים(משקפי ראייה),לפני שלושה ימים חטפתי שפריץ של רוק מהול בדם לעין( חדר מתחת לעדשה). עד כמה גבוהים הסיכויים שלי להידבק בצורה כזאת?

שלום ליהי, תיאורטית- אם דמו של הפציינט היה נגוע ב- HCV קיים סיכוי להידבק בנגיף זה. מעשית- הסיכוי לכך הוא כנראה מאד נמוך (לפי מיטב ידיעתי אין עבודות היכולות לתת מספר מדויק). המלצתי לעתיד- לחבוש משקפי הגנה תקניים (ואופטיים אם יש צורך) שימנעו השפרצה "מתחת לעדשה". הרבה בריאות אפי

08/05/2002 | 23:35 | מאת: ליהי

:-)

מנהל פורום מחלות זיהומיות