cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/05/2002 | 21:37 | מאת: סיגל

שלום רב, באופן שהפתיע אותי, הנושא אודות ה-cmv מאד מדובר. אני חליתי בעבר וכרגע ה - IgM הוא שלילי, עקב החשש של התלקחות המחלה באיזו תדירות במהלך הריון תקין , כדאי לבצע בדיקת דם לבדיקת מצב הנוגדנים. ( האם פעם בחודש?) ברור לי שבמידה ותהיה התעוררות של המחלה יהיה צורך לבדוק המצאותה גם אצל העובר ועד כמה שהבנתי בדיקת התשובות במקרה של הCMV עלוי להיות מבלבל. בכל מקרה אודה לך על אינפורמציה בנושא. תודה רבה מראש, סיגל.

שלום סיגל, כל עוד את בריאה (דהיינו- ללא חסר אימונולוגי ידוע), אני חושב שאת לא צריכה לעשות כל בדיקה נוספת ל- CMV, גם לא במהלך ההריון. הרבה בריאות אפי

10/05/2002 | 16:35 | מאת: סיגל

שלום רב, תודה רבה על ההתיחסות והמענה המהיר. נעים לקחת חלק בפורום שלך. ושוב תודה, סיגל.

מנהל פורום מחלות זיהומיות