זיהום במהלך דיסקציה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/05/2002 | 00:04 | מאת: ענת

הנני סטודנטית לרפואה וטרינרית , אתמול כאשר ערכתי ניתוח שלאחר המוות בכלבה שנפטרה שלא מנסיבות טיבעיות ואשר הייתה כבר במצב ריקבון , נחתכתי בידי מסכין הניתוח . כמובן שחטאתי את הפצע מייד בחומר שהיה מצוי במעבדה - יוד בנזין ?! וכאשר חזרתי הביתה גם ביוד . מה שרציתי לדעת זה האם יש צורך בטיפול נוסף והאם הסיכון הוא גבוהה . תודה מראש ענת .

שלום ענת, אני לא מכיר הייטב מחלות של כלבים, ויש לי נסיון מוגבל מאד עם מיקרואורגניזמים השכיחים אצלם והיכולים לעבור במגע ישיר מהדם או מהרקמות שלהם לבני אדם (בעבודתי אני רואה בעיקר זיהומים הקשורים בנשיכות של כלבים), כך שהייתי ממליץ לך להפנות את השאלה לאחד הווטרינרים עמם את עובדת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות