אימונוגלובולינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/05/2002 | 13:34 | מאת: ליבי

עשיתי בדיקת אימונוגלובולינים וזאת התשובה שקיבתי IGG 1170 הערכים הם 600-1600 IGA190 הערכים הם 100-431 IGM 284 הערכים הם 40-200 מה אומרת תושבה כזאת? האם אני חולה במשהו?

שלום ליבי, אני מקווה שאת לא חולה, ולא ברור לי מדוע עשית את הבדיקה הזו שתוצאותיה מצביעות על עליה ספציפית ברמות האימונוגלובולינים מסוג IgM. הממצא יכול להיות חסר משמעות, אך יש גם מחלות מספר המתאפיינות בעליה "מונוקלונאלית" כזו באימונוגלובולין M- מחלות שאינן זיהומיות. אני ממליץ לך, אפוא, להמשיך ברור ע"י רופא המשפחה. הרבה בריאות אפי

10/05/2002 | 16:55 | מאת: ליבי

עכשיו אני ממש בלחץ. עשיתי את הבדיקה הזאת סתם כי שמעתי עליה, וגם בגלל שאני מרגישה עייפה וחלשה לאחרונה. כל שאר הבדיקות דם שלי הן בסדר. באיזה סוג של מחלות יש את התשובה הזאת? בבקשה תרגיע אותי, אני אלך לרופא אבל עד הרופא...

מנהל פורום מחלות זיהומיות